sâmbătă / 24 - septembrie - 2022
12.9 C
București

În ultimii 3 ani, cererea pentru brazi artificiali de Crăciun a explodat

Piesă centrală a Crăciunului, de nelipsit în casele creștinilor în sezonul sărbătorilor de iarnă – bradul – devine un subiect tot mai controversat, pe măsură ce tot mai mulți români renunta la ideea bradului natural și preferă să cumpere brazi artificiali de Crăciun.

În ultimii 3 ani, magazinele online de brazi artificiali de Crăciun au înregistrat o cerere în creștere, ceea ce arată că românii sunt tot mai conștienți de avantajele pe care le oferă acești brazi, comparativ cu cei naturali, care erau alegerea tipică până de curând.

brazi artificiali

În loc să-și cumpere bradul natural din piață, anul trecut foarte mulți români au ales să comande brazi artificiali online, unii profitând și de ofertele foarte bune de Black Friday.

Românii comandă online brazi artificiali de Crăciun

Acești brazi fabricați din PVC sau din PE (cei cu ace 3D) au o mulțime de dimensiuni, forme și aspecte ceea ce îi face pe cumpărători să-și aleagă ușor modelul necesar chiar din confortul canapelei de acasă.

Este suficient să măsori spațiul de care dispui în living sau acolo unde vrei să așezi bradul de Crăciun, să faci comandă online pe Internet și în câteva zile poți primi acasă bradul ales.

Faptul că poți plasa comandă online pentru un brad artificial, te ajută să faci ușor comparații de prețuri, între modele și dimensiuni. Scapi de necesitatea de a căra bradul în spate de la piață până acasă ori pe mașină de la supermarket – acasă.

În schimb, când comanzi un brad artificial de Crăciun online de la BraziCraciun.net, tot ce trebuie să faci este să-l aștepți acasă. Plata o poți face la primire ori în avans, prin card.

Ce tipuri de brazi artificiali de Crăciun poți comanda?

Oferta este cu adevărat uimitoare. Poți găși cu ușurință brazi conici, brazi foarte înalți sau brazi subțiri ori de masă. Sunt modele cu ace proiectate special, astfel încât aspectul lor natural este și mai intens.

Puteți găși brazi ieftini mai mici de 60 cm sau 150 cm și brazi impunători, plini, foarte somptuosi, de 210 cm, 250 cm sau chiar 300 cm. Dacă aveți norocul să locuiți într-o casă înalta, puteți comanda cu încredere un brad măreț.

Chiar și centrele comerciale, magazinele, firmele, recepțiile, birourile aleg brazi artificiali pentru Crăciun datorită comodității și tututor avantajelor pe care aceștia le oferă.

Ce e minunat la acești brazi artificiali de Crăciun este că arată impecabil de la baza spre vârf.

Mai nou există și opțiuni deosebite cum ar fi brazi cu vârfuri ninse, brazi cu conuri de brad prinse de crenguțe, brazi decorați cu instalații led, brazi albi, brazi cu fibră optică, brazi de lux cu aspect foarte natural din PE, cu ace 3D.

brazi artificiali

De ce a crescut cererea pentru brazi artificiali de Crăciun?

Acești brazi sunt mai convenabili la preț, pot fi reutilizați timp de mai mulți ani și vă ajută să faceți economii importante.

Gândiți-vă că la anul în loc să alocați din nou bani pentru bradul natural, veți putea folosi acea sumă pentru alte cheltuieli (vacanțe, cadouri pentru femei și bărbați, decorațiuni, ghirlande, beteală, globuri, masă de Crăciun etc).

În plus, pentru că acele lor nu cad, brazii artificiali sunt mai simplu de întreținut. Nu au nevoie să fie udați și nu își coboară crengile în timp, așa cum se întâmplă cu brazii naturali care încep să se usuce și să-și piardă din vigurozitate.

De asemenea, mulți români încep să se gândească și la faptul că pot proteja Planeta prin faptul că stopează necesitatea tăierii unui nou pom de Crăciun în fiecare an.

În loc să ajungă la coșul de gunoi în ianuarie, acel brad natural își poate continua firesc cursul vieții atingând maturitatea și o vârstă cât mai înaintată, fiind un mediu propice pentru alte vietăți din ecosistem.

Deși unii români încă se agață de ideea că un brad natural este de neînlocuit, pentru că eliberează un miros unic, puse cap la cap toate avantajele enumerate mai sus, este limpede că acești brazi artificiali de Crăciun sunt o alternativă mai economică, mai confortabilă, mai etică și mai comodă.

 

Ultimele articole

Piesă centrală a Crăciunului, de nelipsit în casele creștinilor în sezonul sărbătorilor de iarnă - bradul - devine un subiect tot mai controversat, pe măsură ce tot mai mulți români renunta la ideea bradului natural și preferă să cumpere brazi artificiali de Crăciun. În ultimii...În ultimii 3 ani, cererea pentru brazi artificiali de Crăciun a explodat