sâmbătă / 24 - septembrie - 2022
12.9 C
București

Traficul din București și șoferii inconștienți

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Se stie prea bine ca in Bucuresti se circula haotic de dimineata pana seara, indiferent de zi.

De fiecare data, dam vina pe autoritatile publice pentru ca nu avem loc sa circulam pe străzi, dar nu intotdeauna autoritatile sunt de vina. O mare parte din vina, pentru traficul aglomerat din Bucuresti, mai ales pe tronsonul de drum Piata Victoriei – soseaua Stefan cel Mare, o avem noi, soferii.

Zilnic, parcurg acest tronson de drum cu masina si de fiecare data ma confrunt cu aglomeratia care se formeaza la intersectiile Iancu de Hunedoara cu Roma si Calea Dorobantilor cu Stefan cel Mare.

Soferii inconstienti blocheaza intersectiile, forteaza semafoarele, trec pe rosu si raman blocati in intersecție, pentru ca nu au unde sa se deplaseze in directia lor de mers. In acelasi timp ii blocheaza si pe conducatorii auto care au culoarea verde la semafor si nu au unde sa înainteze, pentru ca intersectia este blocata de acei soferi inconștienți, care au fortat semaforul din stanga sau din dreapta.

Exemplu: vii de pe Iancu de Hunedoara si la intersectia cu Calea Dorobantilor vrei sa faci stanga. Ai semafor separat pentru stanga, se face culoarea verde, dar nu poti sa treci intersecția, pentru ca este blocata de cei care au fortat semaforul dinspre Stefan cel Mare spre, Piata Victoriei, cu toate ca nu aveau unde sa înainteze, pentru ca era blocat in fata si normal ca au ramas blocati in intersectie. Toata intersectia este blocata. Si de aici, claxoane, tipete, injuraturi si chiar se lasa cu bataie intre soferi.

Mai vad cateodata cate o masina de politie, care dirijeaza traficul dimineata si se circula foarte usor si frumos, fara intersectii blocate.

Dar, doar dimineata. Am ajuns la concluzia ca, noi romanii, nu putem fi educați, decat cu forta.

Distribuie articolul pe: | | Whatsapp
Urmărește-mă pe Facebook, Twitter si Instagram
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Publicat în categoriile:

Articole similare

Advertisment

Ultimele articole

Atenție la abuzurile Telekom Romania!

Tot auzim și vedem pe toate canalele media de comunicare, reclama Telekom Romania prin care aceștia vin și ne spun că au cea mai...

Instagram