sâmbătă / 24 - septembrie - 2022
12.9 C
București

Despre fericire… cu Marin Moraru

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Marele actor Marin Moraru, afirma într-un interviu acordat Eugeniei Vodă în emisiunea “Profesioniștii”, că fericirea nu există, că atunci când spui “sunt fericit”, ai fost deja și că normalitatea pentru el a însemnat normalitate, nici fericire nici nefericire.

„Fericirea nu există. Atunci când spui „Sunt fericit!”, ai fost deja. Nu poți să pui mâna pe fericire. Dacă ajungi să spui „Sunt fericit!”, înseamnă că această constatare a trecut prin conștiința ta și deja ai lăsat-o în urmă. Aceea e fericirea care a fost, care nu mai există. Dumnezeu ne-a dat uitarea. Atunci când spui „Doamne, cât sunt de nefericit!”, deja ești fericit, adică ai intrat în normalitate. Iar normalitatea înseamnă normalitate, nici fericire nici nefericire, e doar un palier.Eu am stat mult timp pe palier. Dacă îți propui însă să fii fericit, e imposibil să nu ajungă la tine măcar un strop de fericire. Fericirea mea e munca.”

Distribuie articolul pe: | | Whatsapp
Urmărește-mă pe Facebook, Twitter si Instagram
[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Publicat în categoriile:

Articole similare

Advertisment

Ultimele articole

Atenție la abuzurile Telekom Romania!

Tot auzim și vedem pe toate canalele media de comunicare, reclama Telekom Romania prin care aceștia vin și ne spun că au cea mai...

Instagram